Ohita navigaatio

Jäsenkirje 1/2021

Hyvät KEA ry:n jäsenet!

Tässä on istuvan hallituksemme ensimmäinen jäsenkirje vuonna 2021, jolla haluamme kertoa ajankohtaiset kuulumisemme.

AJANKOHTAISTA

Kevätkokous

Kevät kokous pidetään 29.5.2021 klo 15 ja lähikokouspaikkana toimii Akavatalo, Pasila/Helsinki. Kokouskutsu tarkennetuin tiedoin lähetetään myöhemmin.

Vertaismentorointi

Jatkamme antoisaa vertaismentorointia jäsenillemme keväällä alla olevan aikataulun mukaan Zoomissa. Vertaismentorointitapaamisissa voi luottamuksellisesti jakaa kokemuksia ja ajatuksia koulutuksen esimiesten ja asiantuntijoiden työn ajankohtaisista asioista ja saada tukea omaan työhön.

Kokoontumiset: ke 14.4. klo 17-18.30; ke 19.5. klo 17-18.30; ke 9.6. klo 17-18.30

Otamme mukaan vertaismentorointiryhmään myös uusia jäseniä. Ilmoittautumiset 11.4. mennessä maijaknutti.mk@gmail.com. 

 

Kirjapiiri

Olemme aloittaneet jäsenistön toiveesta kirjapiirin, joka tarjoaa yhteisöllisen tavan kehittää omaa osaamistaan ja työtään. Kirjaksi valitaan ajankohtainen, uusi ammatilliseen osaamiseen liittyvä kirja. Kirjan teemoja voivat olla esimerkiksi johtaminen, koulutus ja hyvinvointi.

Kirjapiirin seuraava kokoontuminen on 29.3. klo 18-19.30 Zoomissa https://zoom.us/j/95574966334?pwd=bktOeW9QZkJXTUloeVh3c3huQnRDUT09

Meeting ID: 955 7496 6334 / Passcode: 132545

Kirjaksi valikoitui Korkeintaan vähän väsynyt, Eeva Kolu. Mukaan voi tulla vaikka koko kirjaa ei olisi ehtinytkään lukea. Tervetuloa mukaan mielenkiintoisiin keskusteluihin!

 

HALLITUKSEN TERVEISET

Vuoden 2021 hallitukseen kuuluvat Markku Ollila (pj), Jukka Pitkänen (vpj), Petri Kallionpää, Maija Knutti, Kaisa Kuula-Bullat, Eeva Kaisa Malin ja Kari Nostaja.

Tutustu tarkemmin hallituksen varsinaisiin jäseniin ja varajäseniin Kea:n nettisivuilla:  https://kea.oaj.fi/keita-me-olemme/

 

Puheenjohtajan terveiset

Olen Markku Ollila, Palmgren-konservatorion rehtori Porista. Minulla on kunnia toimia nuoren yhdistyksemme kolmantena puheenjohtajana seuraavan kaksivuotiskauden ajan. Menneen kolmen vuoden aikana olemme kasvaneet n. 130 jäsenen yhdistykseksi. Jäsenmäärä on vielä vaatimaton, mutta suurin osa olemassa olevasta jäsenpotentiaalista on vielä käyttämättä. Olen ottanut haasteen vastaan ja omalta osaltani pyrin kirkastamaan tarkoituksemme, tehtävämme ja tavoitteemme. Seuraavassa ote säännöistämme

Yhdistyksen tarkoitus ja toiminnan laatu

2§ Yhdistyksen tarkoituksena on toimia toisen asteen ammatillisen koulutuksen ja ammattikorkeakoulun, taiteen perusopetuksen sekä vapaan sivistystyön esimiesten, johtajien ja itsenäisessä asemassa olevien asiantuntijoiden valtakunnallisena yhteenliittymänä, valvoa jäsentensä ammatillisia, yleisiä yhteiskunnallisia ja koulutuksellisia etuja, kehittää yhteistyössä esimiestyötä ja johtamista, edustaa jäseniä näitä koskevissa yhteisissä kysymyksissä sekä edistää jäsentensä yhteenkuuluvuutta.

3§ Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys

tekee esityksiä ja aloitteita, antaa lausuntoja ja laatii selvityksiä,

– seuraa jäsenistönsä työmarkkinatilannetta,

– kehittää esimiestyötä ja johtamista,

– verkostoituu laajasti yhteistyöhön koulutuksen yhteistyötahojen keskuudessa,

– järjestää kokous-, koulutus-, ja keskustelutilaisuuksia sekä opintomatkoja,

– harjoittaa tiedotus-, julkaisu- ja kustannustoimintaa,

– ottaa vastaan lahjoituksia, avustuksia ja testamentteja, voi suorittaa varojen keräyksiä ja järjestää arpajaisia.

Edellisen kahden pykälän kirjaukset tarjoavatkin hallitukselle aikamoisen tehtävän, johon vastaamme toimintasuunnitelmamme mukaisesti monella tavalla. Näitä tapoja tuomme säännöllisesti esille jäsentiedotteissa. Samalla toivomme runsasta osanottoa yhteisiin tapahtumiimme sekä aktiivista vuorovaikutusta, jotta pystyisimme paremmin edustamaan jäsenistöämme OAJ:ssä.

Pidetään lippu korkealla ja tavataan viimeistään toukokuun kevätkokouksessa.

Aurinkoisin terveisin,

Markku Ollila

 

Seuraa toimintaamme Facebookissa @oaj.kea.fi ja nettisivuilla www.oaj.kea.fi

Uutiset

Uutiset

Jäsenkirje 2/2024

28.05.2024

Uutiset

Jäsenkirje 1/2024

05.03.2024

Uutiset

Jäsenkirje 2/2023

11.04.2023

Tapahtumat